Restovaná vepřová panenka
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 300 g vepřové panenky
- 20 g másla
- 1 pl PRB Superior světlé sojové omáčky
- 1 čl PRB Superior tmavé sojové omáčky
- 3 pl PRB Premium ústřicové omáčky
- 2 pl rýžového octu
- špetka mletého pepře
Postup Restovaná vepřová panenka
Postup přípravy receptu
-
Otřete vepřovou panenku papírovou utěrkou, naložte do světlé sojové omáčky, přidejte mletý pepř a nechejte působit 1 hodinu.
Připravte si omáčku z tmavé sojové omáčky, rýžového octu a ústřicové omáčky. Vše dobře promíchejte.
Rozpusťte máslo na pánvi a restujte vepřovou panenku po obou stranách vždy 2 minuty.
Přilijte připravenou omáčku na pánev a přikryté vařte 2 minuty. Ihned servírujte.