Polévka s pórkem, brokolicí, kadeřavou kapustou a rýžovými vločkami
Recepty, PolévkySuroviny
- 1 velký pórek
- 1/2 brokolice
- listy kapusty
- 1/2 hrnku rýžových vloček
- 1 jarní cibulka
- Ghee nebo klasické máslo
- Solčanka
Postup Polévka s pórkem, brokolicí, kadeřavou kapustou a rýžovými vločkami
Postup přípravy receptu
-
Pórek a jarní cibulku nakrájíme na proužky a restujeme na másle. Přidáme brokolici rozebranou na maličké růžičky (nebo i pokrájenou), nakrájenou kapustu a půl hrnku rýžových vloček. Všechno promícháme, opečeme a zalijeme vodou.
Vaříme, než jsou košťálové části zeleniny měkké a než vločky nabobtnají. Ochutíme solčankou a podáváme.