Polévka Bolívie - vegan

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

4 nebo 5 listů kapusty
1 větší cibule
2 mrkve
1 hrst nakrájeného celeru (nemusí být)
1 hrst pšeničných nebo ovesných vloček
2 litry zeleninového vývaru
2 lžíce koření Bolívie
olej
sůl
pepř
(pokud máte trochu vařeného sojového masa, můžete přidat)

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci si na oleji osmahneme cibulku s mrkví na kolečka a celerem na kostičky, přidáme koření Bolívie, hrst vloček a chvíli restujeme.

  2. Přilijeme vývar, přihodíme nakrájenou kapustu, osolíme a necháme cca 15 minut vařit na mírném ohni nebo dokud není zelenina měkká. Dle libosti opepříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!