Plněný kuřecí plátek v bylinkové omáčce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
mozzarella
1 dcl smetany
kuřecí vývar
směs bylinek
2 stroužky česneku
1 cibule
lžíce dijonské hořčice
sůl
pepř
brambory
rukola

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si v mase uděláme nožem otvor a naplníme jej sýrem. Svážeme, osolíme a opepříme.

  2. Dáme grilovat.

  3. Na oleji si zpěníme cibulku s česnekem, zalijeme vývarem, provaříme a rozmixujeme.

  4. Přidáme hořčici, bylinky, zahustíme a nakonec přidáme smetanu.

  5. Brambory uvaříme ve slupce a pak restujeme na pánvi a nebo v troubě.

  6. Připravíme si i rukolu, kterou omyjeme, dáme na talíř, přidáme nakrájenou na půlkolečka červenou cibuli, vše pokapeme worcestrem, trochu oliv. oleje, citronovým pepřem a solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!