Plněný kuřecí plátek v bylinkové omáčce
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 kuřecí prsa
- mozzarella
- 1 dcl smetany
- kuřecí vývar
- směs bylinek
- 2 stroužky česneku
- 1 cibule
- lžíce dijonské hořčice
- sůl
- pepř
- brambory
- rukola
Postup Plněný kuřecí plátek v bylinkové omáčce
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si v mase uděláme nožem otvor a naplníme jej sýrem. Svážeme, osolíme a opepříme.
Dáme grilovat.
Na oleji si zpěníme cibulku s česnekem, zalijeme vývarem, provaříme a rozmixujeme.
Přidáme hořčici, bylinky, zahustíme a nakonec přidáme smetanu.
Brambory uvaříme ve slupce a pak restujeme na pánvi a nebo v troubě.
Připravíme si i rukolu, kterou omyjeme, dáme na talíř, přidáme nakrájenou na půlkolečka červenou cibuli, vše pokapeme worcestrem, trochu oliv. oleje, citronovým pepřem a solí.