Plněná sekaná Stenly

Recepty, Mleté maso

Suroviny

1 kg jemné ochucené sekané
20 dkg česnekové slaniny
4 lusky sterilované kapie
kousek trampského cigára
4 vejce
kousek pórku
olej
sůl
pepř
1 cibulka najemno
libeček
hladkolistá petrželka
trocha hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme nakrájené cigáro, nakrájený pórek. Na trochu udušenou směs rozklepneme vejce, osolíme a opepříme.

  2. Formu na biskupský chlebíček vyložíme slaninou,rozetřeme polovinou sekané a na ni položíme na proužky papriku. Na papriku dáme vaječnou směs a posypeme bylinkami.

  3. Nahoru rozetřeme druhou polovinu sekané. Potřeme hořčicí a přikryjeme slaninou. Dáme do rozehřáté trouby 230°C péct cca 3/4 hodiny.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!