Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 menší plátky vepřové kýty
- 250 g fazolek (čerstvých nebo mražených)
- 2 karotky
- 2 šalotky
- několik větviček tymiánu
- 1 lžička chilli pasty
- vývar
- 1 lžíce studeného másla
- olivový olej
- sůl
Postup Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa na okrajích nařízneme a osolíme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou šalotku, zpěníme ji a vše zaljeme vývarem. Vložíme tymián, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidáme fazolky, nakrájené karotky, chilli pastu a společně dokončíme. Zelenina by měla zůstat na skus.
Odstraníme větvičky tymiánu a sos zjemníme máslem.