Pikantní vepřové plátky podle Petry

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g vepřové kýty
5 stroužků česneku
2 lžíce oleje
100 g cibule
Zálivka:
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce Worcestrové omáčky
6 lžic kečupu
4 lžíce oleje
1 lžička cukru
mletá paprika
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Z masa připravíme plátky, naklepeme a potřeme je utřeným česnekem s trochou soli a pepře.

  2. Do pekáčku nalijeme olej, vložíme maso, a na kolečka nakrájenou cibuli. Zalijeme zálivkou a přidáme trochu vody.

  3. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí masa. Pokud se vám bude zdát omáčka příliš řídká, zahustíme solamylem rozpuštěným ve vodě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!