Perník několikátý

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 šálky hladké mouky
1 šálek cukru
1 šálek mléka
1/2 oleje
2 vejce
2 lžíce holandského kakaa
1 kypřící prášek do perníku (většinou kypřící prášek do perníku nemám, tak používám kypřící prášek do pečiva + koření na perníčky)
zavařenina na potření a nebo místo zavařeniny si můžete dát na vrch samotnou čokoládu na vaření třeba s kokosem.
(Já si většinou dávám marmeládu s kokosem, ale zkusila jsem čokoládu s kokosem.)

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny krom zavařeniny spojíme v těsto, které dáme na vymazaný a vysypaný plech. Po upečení necháme perník zchladnout, potřeme ho zavařeninou dle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!