Pečené hovězí s mrkví

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

hovezi maso
2-3 cibule
cesnek
mrkev
petrzel
celer
5 kulicek noveho koreni
5 kulicek cerneho pepre
bobkovy list
sul
pepr
olej

Postup přípravy receptu

  1. Nakrajime maso na platky. Mrkev, petrzel a celer na kousky. Cesnek, jak chcete.

  2. Nakrajime cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso zprudka osmazime, aby se zatahlo z obou stran.

  3. Maso vyndame a na tom samem osmazime mrkev, celer, petrzel, cesnek, nove koreni, pepr cely, bobkovy list.

  4. Az to provoni, tak pridejte maso, podlejte hrneckem vody a zavrete pekac.

  5. Dejte do trouby pect na 200 stupnu. Ja to delam tak 2 hodinky. S bramburkama je to vyborne.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!