Pečené hovězí s mrkví
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- hovezi maso
- 2-3 cibule
- cesnek
- mrkev
- petrzel
- celer
- 5 kulicek noveho koreni
- 5 kulicek cerneho pepre
- bobkovy list
- sul
- pepr
- olej
Postup Pečené hovězí s mrkví
Postup přípravy receptu
-
Nakrajime maso na platky. Mrkev, petrzel a celer na kousky. Cesnek, jak chcete.
Nakrajime cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso zprudka osmazime, aby se zatahlo z obou stran.
Maso vyndame a na tom samem osmazime mrkev, celer, petrzel, cesnek, nove koreni, pepr cely, bobkovy list.
Az to provoni, tak pridejte maso, podlejte hrneckem vody a zavrete pekac.
Dejte do trouby pect na 200 stupnu. Ja to delam tak 2 hodinky. S bramburkama je to vyborne.