Pangasius v marinádě se zázvorem

Recepty, Ryby

Suroviny

1,5 kg pangasia
Na marinádu:
6 cm nastrouhaného kořene zázvoru
šťávu z 1 citronu
3 lžíce hladké mouky
2 lžíce solamylu
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce kečupu
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce oleje
špetka čerstvého pepře
2 cibule nakrájené na drobno
2 nakrájené zelené papriky
nasekaná nať z cibulky
100 ml piva

Postup přípravy receptu

  1. Pangasia radne oplachneme, osolime a osusime.

  2. Pripravime si uvedenych ingredienci marinadu, jen zazvor vetreme nakonec a nechame vse odlezet pak dal pres noc v lednici.

  3. Dalsi den si vymazeme pekacek a takto nalozenou rybu tam poklademe vedle sebe a peceme uz jen v predehrate troube kratce, cca 25 minu a na 170 stupnu, nebot ryba uz je velmi pekne nalozena a i rychle krehka.

  4. Vypneme a podavame s opecenym americkym bramborem a oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!