Pangasius v marinádě se zázvorem
Recepty, RybySuroviny
- 1,5 kg pangasia
- Na marinádu:
- 6 cm nastrouhaného kořene zázvoru
- šťávu z 1 citronu
- 3 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce solamylu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce oleje
- špetka čerstvého pepře
- 2 cibule nakrájené na drobno
- 2 nakrájené zelené papriky
- nasekaná nať z cibulky
- 100 ml piva
Postup Pangasius v marinádě se zázvorem
Postup přípravy receptu
-
Pangasia radne oplachneme, osolime a osusime.
Pripravime si uvedenych ingredienci marinadu, jen zazvor vetreme nakonec a nechame vse odlezet pak dal pres noc v lednici.
Dalsi den si vymazeme pekacek a takto nalozenou rybu tam poklademe vedle sebe a peceme uz jen v predehrate troube kratce, cca 25 minu a na 170 stupnu, nebot ryba uz je velmi pekne nalozena a i rychle krehka.
Vypneme a podavame s opecenym americkym bramborem a oblohou.