Pangasius na másle a bylinkách
Recepty, RybySuroviny
- 3 plátky Pangasia
- 1 velká cibule
- 1 velká lžíce másla (měla jsem Ramu máslovou)
- 1 lžíce čerstvé nasekané bazalky
- 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky
- kmín
- sůl
- 2 kávové lžičky Gustinu (jemný kukuřičný škrob)
- olej
Postup Pangasius na másle a bylinkách
Postup přípravy receptu
-
Pangase osolíme a cibuli nakrájíme na jemné proužky.
V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a přilijeme trochu oleje.
Přidáme cibulku a asi 1 minutu na mírném ohni promícháváme.
Potom po celé ploše pánve rozložíme Pangase, posypeme kmínem, bylinkami a nalijeme 250 ml vody ve které jsme rozmíchali 2 lžičky Gustinu.
Promícháme a vaříme, dokud není ryba uvařená.
Podle chuti dosolíme. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.