Pangasius jako předkrm
Recepty, PředkrmySuroviny
- Pangasius kdo nemusí ryby může být kuřecí maso
- pečivo
- rajčata
- balkánský sýr
- Mozzarella
- pikantní Hermelín
- citrón
- sůl
- provensálské koření
Postup Pangasius jako předkrm
Postup přípravy receptu
-
Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata.
Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín.
Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).