Pangasius jako předkrm

Recepty, Předkrmy

Suroviny

Pangasius kdo nemusí ryby může být kuřecí maso
pečivo
rajčata
balkánský sýr
Mozzarella
pikantní Hermelín
citrón
sůl
provensálské koření

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata.

  2. Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín.

  3. Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!