Ovocná rychlovka - nepečená

Recepty, Moučníky

Suroviny

dětské piškoty
2 pudinky
1 l mléka
cukr (do pudinku asi 3 lžíce)
libovolné ovoce
želatina (2 malé sáčky nebo 1 velký)
šlehačka na ozdobení (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Na dno plechu poklademe piškoty ve dvou vrstvách.

  2. Piškoty položíme jednou vrstvou rovnou stranou dolů a druhou dáváme do mezer, které mezi piškoty vznikly, ale obráceně, rovnou stranou nahoru.

  3. Uvaříme si puding ze dvou sáčků, dle návodu (jakékoli příchuti, kterou máte rádi) a nalijeme hned opatrně na piškoty.

  4. Počkáme až puding vychladne a poklademe na něj různé ovoce tak, aby se dal potom řezat na dortíky.

  5. Jakmile máme ovoce pokladeno, uvaříme si želatinu dle návodu a zalijeme ji celý koláč. Necháme ztuhnout do druhého dne v lednici.

  6. Druhý den můžeme konzumovat dle chuti můžeme ozdobit šlehačkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!