Ovocná bublanina s drobenkou

Recepty, Moučníky

Suroviny

Těsto:
6 PL polohrubé mouky
6 PL cukru
6 PL rozpuštěného másla
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
Drobenka:
máslo
cukr
polohrubá mouka
Ovoce:
jahody, rybíz, mix ovoce (čerstvé nebo mražené)

Postup přípravy receptu

  1. Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme mouku a máslo, vanilkový cukr a prášek do pečiva. Vše promícháme.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme máslem a vysypeme moukou. Rozetřeme těsto, na které dáme ovoce. Zasypeme drobenkou.

  3. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 25 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!