Marinovaná krkovička s pečenými brambory

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Plátky krkovice bez kosti
sůl
pepř
grilovací koření
hořčice
sojová omáčka
olivový olej
česnek
brambory

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky osolíme, opepříme posypeme grilovacím kořením.

  2. Naložíme je přes noc nebo aspoň na 4 hodiny do marinády, kterou si vytvoříme z olivového oleje, hořčice, trochy sojové omáčky a prolisovaného česneku.

  3. Smažíme na oleji asi 3-4 minuty z každé strany.

  4. Syrové brambory oloupeme, omyjeme, rozčtvrtíme a promícháme s olivovým olejem, solí a grilovacím kořením (nebo s jiným oblíbeným,třeba s tyminánem,rozmarýnem...) Dáme péct do trouby na 200°C asi na 30 minut


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!