Marinovaná krkovička s pečenými brambory
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Plátky krkovice bez kosti
- sůl
- pepř
- grilovací koření
- hořčice
- sojová omáčka
- olivový olej
- česnek
- brambory
Postup Marinovaná krkovička s pečenými brambory
Postup přípravy receptu
-
Plátky krkovičky osolíme, opepříme posypeme grilovacím kořením.
Naložíme je přes noc nebo aspoň na 4 hodiny do marinády, kterou si vytvoříme z olivového oleje, hořčice, trochy sojové omáčky a prolisovaného česneku.
Smažíme na oleji asi 3-4 minuty z každé strany.
Syrové brambory oloupeme, omyjeme, rozčtvrtíme a promícháme s olivovým olejem, solí a grilovacím kořením (nebo s jiným oblíbeným,třeba s tyminánem,rozmarýnem...) Dáme péct do trouby na 200°C asi na 30 minut