Ovesné palačinky s tuňákem

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

Palačinky:
150 g ovesných vloček
270 ml mléka
2 vejce
sůl
olej
Náplň:
185 g tuňák ve vlastní šťávě
hlávkový salát
140 g řecký bílý jogurt
1 menší cibule
čerstvá bazalka
2 lžíce vlašských ořechů
2 lžíce sušených brusinek
citronová šťáva
koření Marinovaná ryba
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ciuli a salát nakrájíme na malé kousky a promícháme s ostatními surovinami na náplň. Směs ochutíme dle potřeby a odložíme stranou.

  2. V mléce rozmícháme vločky (jemné), vejce, přidáme špetku soli a necháme chvíli odležet, aby vločky nasály tekutinu.

  3. Potom na rozpálené pánvi s trochou oleje opékáme palačinky z obou stran, každou palačinku naplníme tuňákovou směsí, srolujeme do rolky a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!