Opékané knedlíky se zeleninou a česnekem
Recepty, OstatníSuroviny
- 30 g slaniny
- 8 plátků tvrdších (zbylých) knedlíků
- 1 lžíce oleje
- 1/2 cibule
- 4 lžíce sterilovaného hrášku
- 1 kapie
- 1 vejce
- česnek
- sůl
Postup Opékané knedlíky se zeleninou a česnekem
Postup přípravy receptu
-
Na nadrobno nakrájené slanině osmažíme tvrdší knedlíky nakrájené na tenké nudličky.
Zvlášť necháme na oleji zpěnit oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na ni odkapaný hrášek, na nudličky nakrájenou kapii, dobře zahřejeme a pak zeleninu doplníme rozšlehaným vejcem.
Směs dochutíme nastrouhaným česnekem, podle potřeby solí, necháme za stálého míchání ztuhnout a pak vše promícháme se zvlášť osmaženými knedlíky.