Nepečený tvarohový řez se šlehačkou

Recepty, Moučníky

Suroviny

cukrářské dlouhé piškoty
1 tvaroh ve vaničce 250 g
1 řecký jogurt 200 g
2 zakysané smetany 180 g
2 vanilkové cukry
moučkový cukr podle chuti
jahody - jsou lepší čerstvé ale měla jsem kompotované
lžička mleté skořice
kapka rumu
1 ztužovač za studena
300 ml rostlinné šlehačky

Postup přípravy receptu

  1. Hranatou formu na chlebíček vysteleme potravinovou folií.

  2. Ukládáme piškoty vejdou 3 tři vedle sebe a dva a půl za sebou.

  3. Třetinu smíchaného tvarohu se všemi přísadami dáme na piškoty. Na to jahody, tvaroh, piškoty, tvaroh, jahody a piškoty, až do spotřebování.

  4. Necháme ztuhnout přes noc.

  5. Druhý den zdobíme ušlehanou šlehačkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!