Namořnický guláš 2

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

0,5 kg hovězího masa
0,5 kg vepřového masa
1 menší sáček grilovacího koření
1 velká lžíce sojové omáčky
1 velká lžíce worcestrové omáčky
1 velká lžíce dijonské hořčice
3 žampiony
1 kapie
1 porek
1 cibule
rajčatová šťáva
česnek
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme maso, vložíme do pekáče, přidáme nakrájenou zeleninu a žampiony. Nalijeme sójovou omáčku, Worcestrovou omáčku, Dijonskou hořčici.

  2. Nasypeme celé grilovací koření, zalijeme rajčatovou šťávou (nesolíme v grilovacím koření je sůl) a vložíme do předehřáté trouby na 130°C. Pečeme pomalu 3 hodiny, nakonec ochutnáme a dosolíme.

  3. Utrhneme kus alobalu, posypeme solí, kmínem a nakrájíme česnek. Zabalíme a dáme do trouby na 1 hodinu. Podáváme s pečenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!