Nadýchaný bramborovo-podmáslový chléb (celozrnný)
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 100 ml podmáslí
- 250 ml vody
- 3 lžíce oleje
- 150 g vařených brambor
- 140 g žitné mouky
- 190 g pšeničné celozrnné mouky
- 270 g hladké mouky
- 1 lžička cukru
- 1 lžíce soli
- 1 lžíce kmínu
- 1 sušené droždí
- 2 lžíce lněného semínka
- 2 lžíce slunečnicového semínka
- 2 lžíce dýňového semínka
- 2 lžíce sezamového semínka
Postup Nadýchaný bramborovo-podmáslový chléb (celozrnný)
Postup přípravy receptu
-
Vše v uvedeném pořadí dáme do pekárny a nastavíme program kyprý, nebo podmáslí.