Miska s quinoou a kuřecím masem

Recepty, Ostatní

Suroviny

50 g quinoy
1 kuřecí prso
hrst mraženého hrášku
hrst kešu ořechů
zelenina dle vlastní volby
olivový olej
sojová omáčka
sůl, pepř
chilli koření
sušený česnek

Postup přípravy receptu

  1. Quinou zalijeme studenou vodou a po 10 minutách slijeme. Přidáme dvojnásobek vody, než je podíl quinoy a osolíme. Vaříme cca 15 minutek do měkka. Nakonec přidáme mražený hrášek.

  2. Kuřecí maso pokrájíme na kostičky, okorenime a restujeme na oleji, ke konci přidáme kešu ořechy a nakonec maso zakapneme sojovou omáčkou.

  3. Hotovou quinou dochutíme sušeným česnekem a dle potřeby okořeníme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!