Masové lodičky

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

hrst vařené rýže
hrst mletého drůbežího masa
hrst strouhaného sýru
1 pol. lž. hořčice
1 jarní cibulka
2 stroužky česneku
1 vejce
bylinková sůl, pepř
3 velké brambory

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, rozřízneme podélně, vydlabeme trošku vnitřek. Smícháme rýži, maso, vejce, hořčici, česnek-utřít, cibulku-na jemno, sýr, trochu soli a pepře, nastrouhaný vnitřek brambor.

  2. Naplníme vrchovatě brambory. Dáme do pekáčku, podlijeme deckou vody a pečeme přiklopené cca 20-30 minut. Vidličkou zjistíme, zda jsou brambory hotové.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!