Marinované nudličky z tmavé tresky
Recepty, RybySuroviny
- 200 g fileta z tmavé tresky
- 2 lžičky citronové šťávy
- 1-2 špetky citronového pepře
- 1 malá chilli paprička
- 1-2 cm čerstvého zázvoru
- 2 lžičky sojové omáčky
- koření Meat masala-cca 1/2 lžičky
- trošku soli
- 2 lžíce olivového oleje
Postup Marinované nudličky z tmavé tresky
Postup přípravy receptu
-
Filet tresky tmavé nakrájíme na nudličky.
V misce smícháme olivový olej, nasekanou čili papričku, nastrouhaný zázvor, sojovou omáčku, koření Meat masala, sůl a citronový pepř.
Do této marinády vložíme nakrájenou tresku.
Zhruba po hodině vložíme jednotlivé kousky na pečící papír v pekáčku a dáme do rozehřáté trouby na 220 stupňů na zhruba 10 minut. Jako příloha jsou vhodné brambory, nebo jakýkoliv zeleninový salát.