Losos s hořčicí
Recepty, RybySuroviny
- 400 g lososa (kupuji v Lidlu s kůží)
- 3 lžíce dijonské hořčice
- 1 lžíce medu
- tymián
- rozmarýn
- pepř
- sůl
- 2 lžíce olivového oleje
Postup Losos s hořčicí
Postup přípravy receptu
-
V malé mističce promícháme hořčici a rozpuštěný med.
Lososa nakrájíme na plátky, které dáme na plech s pečícím papírem, který jemně vymastíme olivovým olejem (aby se losos nepřichytl k papíru).
Každý kousek polijeme troškou olivového oleje, osolíme, opepříme a dáme jemně koření (tymián s rozmarýnem).
Hořčicovou omáčku nakapeme na lososa a jemně rozetřeme.
Dáme péct do trouby přibližně na 20 minut při 190°C.