Losos s hořčicí

Recepty, Ryby

Suroviny

400 g lososa (kupuji v Lidlu s kůží)
3 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce medu
tymián
rozmarýn
pepř
sůl
2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. V malé mističce promícháme hořčici a rozpuštěný med.

  2. Lososa nakrájíme na plátky, které dáme na plech s pečícím papírem, který jemně vymastíme olivovým olejem (aby se losos nepřichytl k papíru).

  3. Každý kousek polijeme troškou olivového oleje, osolíme, opepříme a dáme jemně koření (tymián s rozmarýnem).

  4. Hořčicovou omáčku nakapeme na lososa a jemně rozetřeme.

  5. Dáme péct do trouby přibližně na 20 minut při 190°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!