Levné a rychlé rizoto

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 sáčky rýže
1 pytlík mražené zeleniny s kukuřicí
1 konzerva Vepřové ve vlastní šťávě
cibule
tvrdý sýr
sůl
pepř
sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Otevřeme konzervu, maso vyklopíme, seškrábneme sádlo a všechen tuk, který je kolem masa a dáme do hrnce.

  2. Nakrájíme cibuli a dáme restovat, mezitím nakrájíme maso na kostičky, přidáme do hrnce, trochu osolíme, opepříme a chvíli opékáme. Pak přidáme sladkou papriku, trochu podlijeme vodou, přidáme mraženou zeleninu a dusíme, dokud zelenina nezměkne.

  3. Mezitím dáme vařit rýži. Když je rýže uvařená, nasypeme do hrnce k masu a vše promícháme. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!