Tortily s krevetami a Sriracha omáčkou

Recepty, Mořské plody

Suroviny

500 g vyloupaných a očistěných krevet
¾ šálku pšeničné mouky
1 PL prášku do pečiva
¼ PL soli
2/3 šálku vody
1 PL oleje
1 rozšlehané vejce
½ šálku žluté, zelené a červené papriky na tenké proužky
1 šálek ledového salátu
½ šálku cherry rajčátek
4 tortily
2 PL Exotic Food omáčky Sriracha

Postup přípravy receptu

  1. 1. V misce smícháme mouku, prášek do pečiva a sůl. V druhé misce smícháme vodu, vajíčko a olej. Pomalu přidáme tekutou část do suché směsi a vytvoříme těstíčko.

  2. 2. V těstíčku důkladně obalíme krevety a následně je smažíme v horkém oleji 30-60 vteřin do zlatova. Vyjmeme a osušíme v ubrousku.

  3. 3. Ohřejeme tortily, rozdělíme na ně veškerou zeleninu, přidáme krevety a Exotic Food omáčku Sriracha a zabalíme do kornoutu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!