Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Recepty, MoučníkySuroviny
- 200 g hladké mouky
- 3 vejce
- 125 g másla
- 10 lžic cukru
- 5 lžic mléka
- 7 lžic oleje
- 1 prášek do pečiva
- Navrch:
- 500 g jahod
- 5 lžic kokosu
- 3 lžíce cukru na obalení jahod (jahody obalím v cukru a kokosu)
Postup Lehká jahodo- kokosová bublanina.
Postup přípravy receptu
-
Máslo a cukr umícháme do pěny, přidáme žloutky jeden po druhém, přiléváme olej a mléko, lehce vmícháme sníh z bílků. Nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Poklademe obalenými jahodami.
Kokos co zbyde nasypeme navrch.
Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech.
Pečeme při 200°C tak 40-50 minut.