Kuřecí roláda s bramborovým knedlíkem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 kuře
1 cibule
1 okurka sladkokyselá
1 klobása
1 vejce (uvařené natvrdo)
hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vykostíme si kuře. Skelet dáme vařit - vývarem roládu podléváme.

  2. Plát masa osolíme a opepříme, potřeme povrch hořčicí, poklademe cibuli, okurku, klobásu a vejce.

  3. Stočíme a převážeme provázkem.

  4. Roládu vložíme do pekáčku. Pokud nám zbude klobása a hořčice, tak jí můžeme vložit do pekáčku.

  5. Roládu podlijeme vývarem a pečeme asi 1,5 hodiny. Podáváme s bramborovým knedlíkem a nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!