Kuřecí prsíčka na másle s broskvemi

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí prsa
sůl
olej
80 g másla
4 půlky kompotovaných broskví
1 dl bílého vína
asi 50 g vlašských ořechů

Postup přípravy receptu

  1. Maso opláchneme a nakrájíme na plátky. Mírně je naklepeme a osolíme.

  2. Krátce opečeme na rozpáleném tuku, přidáme máslo a velmi krátce podusíme.

  3. Maso vyjmeme na teplý talíř, do šťávy dáme půlky broskví, prohřejeme je, podlijeme vínem a krátce podusíme.

  4. Vrátíme maso, aby se krátce prohřálo.

  5. Na maso dáme půlku broskve, přelijeme šťávou a posypeme sekanými ořechy. Já dávám ořechy do šťávy zároveň s broskvemi a společně krátce podusím.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!