Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 400 g kuřecích prsou
- 1 cibule
- 2 PL oleje
- sůl
- celerová nať
- pažitka
- petrželka
- kopr
- bazalka
- 2 dl vývaru
- 1 PL másla
- 200 g řapíkového celeru
- citrónová šťáva
Postup Kuřecí prsa s řapíkovým celerem
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli.
Přidáme na širší nudličky nakrájené kuřecí maso a po osolení vmícháme nasekané bylinky.
Osmahneme, mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka.
Přidáme máslo, na silnější plátky nakrájený celer, který jsme předem zbavili tenké průhledné blány, zakápneme citrónovou šťávou a krátce podusíme.
Podáváme s bramborami dušenými na másle nebo hranolky.