Kuřecí prsa s chorizem, fenyklem a celerovou omáčkou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
10 dkg choriza
sůl
pepř
trocha vývaru na podlití
1 bulva fenyklu
1/2 celeru
smetana
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Prsa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe chorizem. Pevně stočíme a spíchneme párátky. Zprudka opečeme na másle a pak podlijeme a dusíme doměkka.

  2. Fenykl nakrájíme, osolíme a podusíme na malém kousku másla, podle potřeby podlijeme vodou.

  3. Celer nakrájíme a dáme na zpěněnou cibuli, osolíme, opepříme a podlijeme, dusíme doměkka a pak rozmixujeme tyčovým mixérem, propasírujeme a zjemníme trochou 12 % smetany.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!