Kuřecí pečené na kedlubnovém zelí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 kuřecí stehenní řízky (vykostěná stehna)
1 skelnice streilovaného kedlubnového zelí
1 klobása
1 větší cibule
koření na kuře dle chuti
špetka kmínu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme a okořeníme.

  2. Na dno pekáče rozložíme sterilované kedlubnové zelí i s nálevem, na to rozložíme maso, proložíme na kolečka nakrájenou klobásou a posypeme pokrájenou cibulí a kmínem.

  3. Podlijeme a vložíme přiklopené na půl hodiny do vyhřáté trouby na 220°C. Podle potřeby podléváme a maso přeléváme.

  4. Odklopíme a ještě cca 10 minut dopečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!