Kuřecí maso v krustě
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- asi 1/2 kg kuřecích prsíček
- hořčice
- 1 velká cibule
- 30 dkg strouhaného sýra
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 hrst strouhanky
- sůl
- pepř
Postup Kuřecí maso v krustě
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí řízky nakrájíme do velikosti asi dlaně, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, dáme do zapékací mísy, posypeme cibulí nakrájenou na proužky a posypeme polovinou strouhaného sýra.
Druhou polovinu strouhaného sýra smícháme s hrstí strouhanky a posypeme navrch, procákneme to lžící olivového oleje a dáme péci.
Pečeme 40 minut přiklopené a 15 minut odklopené na dodělání kůrčičky.