Kuřecí křídla po indicku

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

10 kuřecích křídel
Obalovací směs:
2 lžíce hnědého cukru
4 lžíce kurkumy
1 lžíce grilovacího koření
2 lžíce koření garam masala
tymián
sůl
kajenský pepř
Remuláda:
1 malá majolka
4 lžíce kysané smetany
1 lžíce krémžské hořčice
1 lžíce chilli omáčky
1 lžíce worcesteru
3 stroužky prolisovaného česneku
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička cukru
1 lžička kari

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka dáme na plech s pečícím papírem (nesolíme) a vložíme na 20 minut do rozpálené trouby.

  2. Pečená křidélka usmažíme v oleji, necháme okapat na ubrousku a ještě horká obalujeme ve směsi.

  3. Suroviny na remuládu smícháme a podáváme ke křidélkům.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!