Kuřecí křídla po indicku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 10 kuřecích křídel
- Obalovací směs:
- 2 lžíce hnědého cukru
- 4 lžíce kurkumy
- 1 lžíce grilovacího koření
- 2 lžíce koření garam masala
- tymián
- sůl
- kajenský pepř
- Remuláda:
- 1 malá majolka
- 4 lžíce kysané smetany
- 1 lžíce krémžské hořčice
- 1 lžíce chilli omáčky
- 1 lžíce worcesteru
- 3 stroužky prolisovaného česneku
- 2 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička cukru
- 1 lžička kari
Postup Kuřecí křídla po indicku
Postup přípravy receptu
-
Křidélka dáme na plech s pečícím papírem (nesolíme) a vložíme na 20 minut do rozpálené trouby.
Pečená křidélka usmažíme v oleji, necháme okapat na ubrousku a ještě horká obalujeme ve směsi.
Suroviny na remuládu smícháme a podáváme ke křidélkům.