Kuřecí kousky v hořčično-medové omáčce
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 kuřecí prsa
- 4 větší žampiony
- olej
- sůl, pepř
- 4 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce medu (nebo dle chuti)
- chilli
- sušený česnek
Postup Kuřecí kousky v hořčično-medové omáčce
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. V pánvi maso orestujeme ze všech stran a přidáme žampiony. Maso podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Mezitím připravíme omáčku. Smícháme hořčici, med a koření dle chuti. Až bude maso hotové, smícháme ho s omáčkou, nejlépe v hrnci. Protřepeme, aby se vše spojilo dohromady.
Podáváme se zeleninou, bramborem, hranolky nebo s fazolovými lusky.