Kuřecí kousky v hořčično-medové omáčce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
4 větší žampiony
olej
sůl, pepř
4 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce medu (nebo dle chuti)
chilli
sušený česnek

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. V pánvi maso orestujeme ze všech stran a přidáme žampiony. Maso podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.

  2. Mezitím připravíme omáčku. Smícháme hořčici, med a koření dle chuti. Až bude maso hotové, smícháme ho s omáčkou, nejlépe v hrnci. Protřepeme, aby se vše spojilo dohromady.

  3. Podáváme se zeleninou, bramborem, hranolky nebo s fazolovými lusky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!