Kuřecí kapsa se Schwardvaldskou šunkou na páře

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kuřecí prsa
schwarzwaldská šunka
plátkový sýr Eidam
Niva
argentinské koření
sůl
barevný pepř
sojová omáčka
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Rozkrojíme prsa aby z nich šla udělat kapsa, popepříme a okořeníme z obou stran, sůl jen špetku nebo kdo nesolí tak žádnou. Šunka, niva a argentinsky koření už sůl obsahujou.

  2. Na prsa položíme 2 plátky sýru a na to položíme nivu káždý podle chuti.

  3. Zarolujem a horizontálně i vertikálně zabalíme do schwardvaldské šunky.

  4. Nachystáme kousek alobalu a maso položíme na něj, podle chuti polijeme sojovou omáčkou a na vrch položíme kousky sádla-(nemusí být).

  5. Alobal zamotáme tak aby neutekla šťáva. Na páře děláme 15-20 minut


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!