Kuřecí kapsa se Schwardvaldskou šunkou na páře
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- kuřecí prsa
- schwarzwaldská šunka
- plátkový sýr Eidam
- Niva
- argentinské koření
- sůl
- barevný pepř
- sojová omáčka
- sádlo
Postup Kuřecí kapsa se Schwardvaldskou šunkou na páře
Postup přípravy receptu
-
Rozkrojíme prsa aby z nich šla udělat kapsa, popepříme a okořeníme z obou stran, sůl jen špetku nebo kdo nesolí tak žádnou. Šunka, niva a argentinsky koření už sůl obsahujou.
Na prsa položíme 2 plátky sýru a na to položíme nivu káždý podle chuti.
Zarolujem a horizontálně i vertikálně zabalíme do schwardvaldské šunky.
Nachystáme kousek alobalu a maso položíme na něj, podle chuti polijeme sojovou omáčkou a na vrch položíme kousky sádla-(nemusí být).
Alobal zamotáme tak aby neutekla šťáva. Na páře děláme 15-20 minut