Kuřecí játra jako čína

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g kuřecích jater
1 cibule
1 paprika
rajčata
pórek
žampiony (nebo hříbky)
máslo, olej
sůl
pepř
sladká paprika
grilovací koření
koření na čínu
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Na másle orestujeme zeleninu - papriku, pórek, žampiony, rajčata.

  2. Játra očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli najemno. Játra ochutíme kořením, kromě soli. Tu přidáme až nakonec.

  3. Na trošce oleje zpěníme cibuli, přidáme játra, orestujeme. Trošku podlijeme a dusíme doměkka. Přidáme orestovanou zeleninu, kečup a osolíme.

  4. Vhodná příloha jsou hranolky nebo pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!