Kuřecí čína = červená

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecího masa (používám prsa)
mražená zelenina Nowaco-čínská
Solamyl
marináda
4 PL kečupu
3 PL oleje
1,5 lžičky koření na čínu (kotány)
0,5 lahvičky sójové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme olej, kečup, sójovou omáčku a koření na čínu. Tuto směs mícháním spojíme a přidáme na nudličky nakrájené maso. Zakryjeme fólií a dáme aspoň na hodinku do ledničky.

  2. Rozpálíme pánev a vložíme celý obsah misky. Promícháváme a když je maso zatáhlé, přidáme zeleninu (nerozmrazenou). Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 min.

  3. V hrnečku si v trošce vody rozmícháme Solamyl a přilijeme ke směsi.

  4. Provaříme asi 5 min a odstavíme. Podáváme s rýží nebo čínskými nudlemi. Dobrou chuť:)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!