Kuřecí burger

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 balení kuřecích prsních řízků
1 lžíce černého mletého pepře
1 lžíce grilovacího koření
podmáslí
špetka soli
olej (na smažení)
6 lžic lupínků cornflakes
ledový salát
6 lžic hladké mouky
burgerové bulky
tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso naklepeme a osolíme. Poté smícháme všechno koření, mouku a rozdrcené cornflakes. Maso ze všech stran namočíme v podmáslí a obalíme ve směsi koření. Můžeme smažit.

  2. Mezitím dáme burgrové bulky na 5 min do trouby na 60°C.

  3. Nakonec bulky rozkrojíme, namažeme tatarkou a dáme do nich ledový salát a kuřecí maso.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!