Kuřecí burger
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 balení kuřecích prsních řízků
- 1 lžíce černého mletého pepře
- 1 lžíce grilovacího koření
- podmáslí
- špetka soli
- olej (na smažení)
- 6 lžic lupínků cornflakes
- ledový salát
- 6 lžic hladké mouky
- burgerové bulky
- tatarka
Postup Kuřecí burger
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso naklepeme a osolíme. Poté smícháme všechno koření, mouku a rozdrcené cornflakes. Maso ze všech stran namočíme v podmáslí a obalíme ve směsi koření. Můžeme smažit.
Mezitím dáme burgrové bulky na 5 min do trouby na 60°C.
Nakonec bulky rozkrojíme, namažeme tatarkou a dáme do nich ledový salát a kuřecí maso.