Kuřecí bábovka II

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 velká kuřecí prsa (když vykostíte kuře, klidně i ty malé kousky z něho)
5 vajec
150 g tvrdého sýra
200 g anglické slaniny
200 g salámu Vysočina
pažitka (může být i mražená nebo sušená petrželka)

Postup přípravy receptu

  1. Vykostíme kuře, osolíme a opepříme maso.

  2. Formu na bábovku vyložíme pečícím papírem a na dno poklademe maso.

  3. Na prsa poklademe slaninu, na kolečka nakrájenou Vysočinu a nastrouhaný sýr.

  4. Poté vše zalijeme třemi vajíčky a pokládáme zase Vysočinu, slaninu, sýr, prsa a nakonec 2 vajíčka.

  5. Přehneme pečící papír, aby maso bylo přikryté a dáme do trouby vyhřáté na 220 stupňů na 1,5-2 hodiny péct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!