Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

150 g krůtích stehenních řízků
provensálské koření (použila jsem koření z mlýnku Kotányi)
1 ČL oleje
1 PL nasekané čerstvé pažitky
200 g nových brambor

Postup přípravy receptu

  1. Maso naporcujeme, okořeníme, zakápneme olejem a necháme odležet.

  2. Nové, menší brambory očistíme a dáme je vařit do osolené vroucí vody. Po uvaření je nakrájíme na menší kusy a promícháme s nasekanou pažitkou.

  3. Zahřejeme pánev a zprudka na ní opečeme naložené maso ze všech stran. Poté výkon snížíme a dusíme ještě asi 15 minut.

  4. Maso podáváme s vařenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!