Krůtí plátky s hráškem a kukuřicí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

cca 600 g krůtích plátků
pórek
225 g konzerva hrášku (nebo čerstvý nebo mražený)
165 g konzerva kukuřice (nebo čerstvá nebo mražená)
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Pórek nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na oleji.

  2. Krůtí plátky nařízneme (pokud jsou někde silnější), osolíme a přidáme na pórek. Zprudka orestujeme z obou stran.

  3. Přilijeme vodu a dusíme, než je maso měkké.

  4. Přidáme hrášek a kukuřici a necháme pár minut probublat.

  5. V případě potřeby dochutíme solí.

  6. Podáváme s rýží nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!