Krůtí kousky na pánvi

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

200 g krůtích prsou
2 lžíce slunečnicového oleje
sůl
mletý černý pepř
1 lžička sójové omáčky
1 lžička worcestrové omáčky
1 lžička sladké papriky
2 lžíce sladkého kečupu
1 lžička tekutého polévkového koření
1 cibule
1 lžička kukuřičného škrobu
100 ml vody

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky.

  2. V oleji rozmícháme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku, mletou papriku, kečup a polévkové koření.

  3. Maso nakrájíme na menší kousky, promícháme se směsí a nakonec vmícháme cibuli. Směs necháme odležet do druhého dne.

  4. V pánvi na rozehřátém oleji maso orestujeme do měkka.

  5. Ve studené vodě rozmícháme škrob, přilijeme k masu a omáčku svaříme do požadované hustoty. Krůtí kousky na pánvi podáváme s hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!