Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 150 g Krůtího masa steak
- 30 g ricotty
- 1 lžíce oleje
- Špetka sušeného estragonu
- 1 plátek toastového chleba
- 1 lžíce nastrouhaného parmezánu
- 10 g vlašských ořechů
- Sůl
Postup Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 180 °C.
Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu.
Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso.
Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem, lehce posolíme a na rozpálené pánvi necháme zatáhnout z obou stran.
Toastový chléb opečeme.
Do robotu vložíme nalámaný chléb, ořechy, parmezán a rozmixujeme na strouhanku.
Maso obalíme ve strouhance, vložíme na plech vyložený pečícím papírem a posypeme zbytkem strouhanky. Dáme zapéct na 15 -20 minut (podle tloušťky steaku).