Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

150 g Krůtího masa steak
30 g ricotty
1 lžíce oleje
Špetka sušeného estragonu
1 plátek toastového chleba
1 lžíce nastrouhaného parmezánu
10 g vlašských ořechů
Sůl

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 180 °C.

  2. Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu.

  3. Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso.

  4. Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem, lehce posolíme a na rozpálené pánvi necháme zatáhnout z obou stran.

  5. Toastový chléb opečeme.

  6. Do robotu vložíme nalámaný chléb, ořechy, parmezán a rozmixujeme na strouhanku.

  7. Maso obalíme ve strouhance, vložíme na plech vyložený pečícím papírem a posypeme zbytkem strouhanky. Dáme zapéct na 15 -20 minut (podle tloušťky steaku).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!