Křenová klobása v bagetce

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 ostravské klobásy
4 přiměřeně velké bagetky
8 PL majonézy
4 PL hrubozrné hořčice
8 žampionů
Na marinádu:
med
čerstvě strouhaný křen

Postup přípravy receptu

  1. Umícháme marinádu z medu a čerstvě strouhaného křenu, potřeme jí klobásy. Žampiony nasekáme na menší kousky a též je potřeme.

  2. Bagetky podélně prokrojíme, ale nedořežeme. Majonézu smícháme s hořčicí.

  3. Klobásy vložíme na pánev, nebo gril a opékáme, po chvíli k nim vložíme i žampiony. Vše důkladně opečeme.

  4. Spodní část bagetky pomažeme hojně majonézovou směsí, na ni položíme klobásu a navršíme žampiony.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!