Kotlety s pestem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 3 vepřové kotlety
- 3 lžíce Pesto Genovese
- 3 lžíce másla
- 3 velké špetky citronové kůry (použila jsem sušenou)
- sůl
- 3 lžíce oleje
- 6 lístků bazalky
Postup Kotlety s pestem
Postup přípravy receptu
-
Z alobalu odtrhneme 3 pruhy o 60cm délce a každý přeložíme napůl (pokud použijete silnější grilovací alobal, stačí jedna vrstva).
Doprostřed alobalového čtverce dáme lžíci oleje, na něj položíme osolenou naklepanou kotletu, na ni navršíme 1/3 směsi, kterou získáme smícháním změklého másla, pesta a citronové kůry.
Na směs položíme 2 lístky bazalky a balíček uzavřeme.
Pečeme 50 min. na 180°C.