Kotletky s hořčicovo-cibulovou šťávou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 kotlety
2 PL dijonské hořčice
kmín
pepř
6 kuliček nového koření
2 bobkové listy
slunečnicový olej
2 větší cibule
1 kostka bujónu
voda

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety na okrajích mírně nařízneme a z obou stran popepříme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky.

  2. Na rozpálené pánvi zesklovatíme cibulku, přidáme maso a z obou stran rychle opečeme. Přidáme koření, bujón, vodu, hořčici a necháme přikryté dusit, dokud není maso měkké.

  3. Můžeme podlévat, pokud by se vznikající šťáva rychle vypařovala. Je možné dochutit solí dle potřeby. Podávala jsem s bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!