Kotletky s hořčicovo-cibulovou šťávou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 kotlety
- 2 PL dijonské hořčice
- kmín
- pepř
- 6 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- slunečnicový olej
- 2 větší cibule
- 1 kostka bujónu
- voda
Postup Kotletky s hořčicovo-cibulovou šťávou
Postup přípravy receptu
-
Kotlety na okrajích mírně nařízneme a z obou stran popepříme. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky.
Na rozpálené pánvi zesklovatíme cibulku, přidáme maso a z obou stran rychle opečeme. Přidáme koření, bujón, vodu, hořčici a necháme přikryté dusit, dokud není maso měkké.
Můžeme podlévat, pokud by se vznikající šťáva rychle vypařovala. Je možné dochutit solí dle potřeby. Podávala jsem s bramborovou kaší.