Kotleta do hrnce

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

4 plátky vykoštěné kotlety
500 g brambor
1 čerstvá paprika
3 rajčata
1 cibule
200 g mražené zeleniny
1 kostka zeleninivého bujónu
krémžská hořčice
koření Fajitas nebo grilovací koření
olej
sýr tvrdý
Bylinky:
libeček
oregáno
pažitka
petržel

Postup přípravy receptu

  1. Vymažeme hrnec olejem. Nakrájíme cibuli na jemno a dáme na dno hrnce. Papriku nakrájíme na kostičky a dáme na cibuli. Oloupeme brambory, nakrájíme na měsíčky a naskládáme na papriku.

  2. Na brambory dáme vrstvu mražené zeleniny. Na to rozdrobíme kostku zeleninového bujónu. Maso nenaklepáváme. Lehce okořeníme, potřeme hořčicí a dáme na brambory.

  3. Maso poklademe na plátky pokrájenými rajčaty. Nasekáme bylinky a posypeme rajčata. Pomalíme na st.1 cca 6 hodin. Chvilku před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!