Kávová srdíčka s ledovou polevou
Recepty, CukrovíSuroviny
- 260 g bezlepkové mouky (Doves Farm, Schär)
- 40 g škrobu
- 80 g cukru moučka
- 180 g tuku bez obsahu mléka (Stella)
- 2 lžičky mleté kávy
- 1/2 lžičky xanthanu nebo guaru
- meruňková marmeláda
- citronová poleva
- kandované třešně
Postup Kávová srdíčka s ledovou polevou
Postup přípravy receptu
-
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu.
Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme srdíčka. Pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem při 160°C 7-10 minut.
Vychladlá srdíčka slepíme meruňkovou marmeládou, potřeme citronovou polevou a ozdobíme kandovanou třešní.