Kávová srdíčka s ledovou polevou

Recepty, Cukroví

Suroviny

260 g bezlepkové mouky (Doves Farm, Schär)
40 g škrobu
80 g cukru moučka
180 g tuku bez obsahu mléka (Stella)
2 lžičky mleté kávy
1/2 lžičky xanthanu nebo guaru
meruňková marmeláda
citronová poleva
kandované třešně

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu.

  2. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme srdíčka. Pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem při 160°C 7-10 minut.

  3. Vychladlá srdíčka slepíme meruňkovou marmeládou, potřeme citronovou polevou a ozdobíme kandovanou třešní.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!