Kaše ke snídani - vegan

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

instantní ovesná kaše (pohanko-rýžová, kukuřičná, atd.)
sojové mléko nebo rýžové mléko
banán
jablko
hruška
sezamové semínko
dýňové semínko
slunečnicové semínko
goja
cukr
med nebo sladěnka

Postup přípravy receptu

  1. Rostlinné mléko (cca 200 ml na jednu porci) ohřejeme, nasypeme opatrně instantní kaši (kupuji ve zdravé výživě) podle toho, jak chceme aby kaše byla hustá, kdo má rád hustší, postupně přisypává do požadované hustoty.

  2. Nakonec dosladíme cukrem nebo sladěnkou a ozdobíme čerstvým ovocem a semínky. Někdy dávám jen ovoce, někdy jen semínka a občas obojí, záleží na Vás, nebojte se experimentovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!